Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti'den hayırlı olsun ziyareti

Erdek AK Parti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl yeni Başkanı Dinçer Orkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Balıkesir'e gittiler.

Erdek AK Parti’den, AK Partinin yeni İl Başkan ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl yeni Başkanı Dinçer Orkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Balıkesir’e gittiler.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na yeni seçilen Dinçer Orkan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ziyarette yaptığı konuşmada, Erdek AK Parti heyeti olarak İl Başkanlığı kongresinde seçilerek AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na seçilen il başkanı ve tüm yönetimini kutlayıp, Orkan ve ekibinin başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan’da, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek, Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde tüm ilçe teşkilatları ile birlikte omuz omuza vererek, muhteşem bir başarıya daha imza atmaya sabırsızlandıklarını kaydetti.
AK Parti İl Teşkilatı olarak, Erdek AK Parti Teşkilatının her zaman destekçisi olacaklarına vurgu yapan Orkan, Erdek’ten gelen konuklarına gösterdikleri nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarı dileğini iletti.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli